Droge rubs

Country Style Dry Rub

 

Dit is een eenvoudige algemene droge rub, voor  varkensvlees, spareribs, kip en rundvlees

 

Benodigheden:

 

200 gram suiker

100 gram zeezout

1 eetlepel knoflookpoeder

1 eetlepel cayennepeper

1 eetlepel gemalen komijn

1 eetlepel gemalen peper

1 theelepel selderie zaadjes

3 á 4 eetlepels paprikapoeder

 

Meng alle ingrediënten door elkaar en wrijf  het vlees er mee in.

 

 

American Brown Sugar Dry Rub

 

Dit is een `klassieke´ rub, eenvoudig te maken en lekker bij varkensvlees, kip en rundvlees

 

Benodigheden:

 

100 gram bruine suiker

50 gram paprikapoeder

4 eetlepels zeezout

3 eetlepels peper

2 theelepels uienpoeder

2 theelepels knoflookpoeder

2 theelepels selderie zaadjes

1 theelepel cayennepeper, indien pittiger meer cayennepeper toevoegen.

 

Meng alle ingrediënten en wrijf het vlees er mee in.

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Bijgerechten

Basisrecepten

info@buitenkokendoejezo.nl   |  Jeroen Aarsen  |  Liviusstraat 25  |  6135 HV  Sittard  | +31 (0)6 46 0800 19  |  KVK