De houtskool- en brikettenbarbecue

 

 

Er bestaan vele soorten houtskool en brikettenbarbecue's, je hebt ze al van wegwerp tot honderden euro's, van een simpel aluminium bakje tot design. Voor mij is er maar één houtskool of brikettenbarbecue en dat is een barbecue met een deksel. Dit deksel is noodzakelijk om grote produkten of produkten die lang moeten garen klaar te maken. Wat denk je van een pizza bakken! Dit laatste gaat echt niet zonder deksel.

Een barbecue met deksel is feitelijk een barbecue met oven in één.

Ik gebruik een Weber Master-Touch™ GBS™ System Edition.

 

De volgende barbecue wil ik jullie zeker niet onthouden, de barbecue komt vreemd over omdat wij allemaal metaal gewend zijn en deze is volledig keramisch.

De Big Green Egg verschilt van de gewone barbecue. Het Big Green Egg-principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Dit principe is verder verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Big Green Egg is gemaakt van hittebestendig keramiek. Deze barbecue stook je met houtskool omdat briketten te veel warmte geeft. Het is een prachtig product en voormij als Weber liefhebber om jaloers op te worden.

Big Green Egg is zeer geschikt voor het bakken, braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Dus je kan eenvoudig alle technieken toepassen.

Kijk bij de links voor meer informatie over dit produkt.

Houtskool of briketten barbecue

Gasbarbecue

Elektrische barbecue

Smoker

info@buitenkokendoejezo.nl   |  Jeroen Aarsen  |  Liviusstraat 25  |  6135 HV  Sittard  | +31 (0)6 46 0800 19  |  KVK